Vroegtijdige ejaculatie voorkomen

Wil je een vroegtijdige ejaculatie voorkomen? Een vroegtijdige ejaculatie is , als het goed is, voor niemand prettig. Hier volgen wat tips om een vroegtijdige ejaculatie te voorkomen.

Gebruik ERO NEY om een vroegtijdig orgasme te voorkomen

Gebruik onze erotische ERO NEY honing voor betere prestaties in de slaapkamer. In de eerste plaats is ERO NEY honing een heerlijk smakend natuurlijk erectiemiddel. Het zorgt voor een betere doorbloeding van de penis, en een hardere erectie. Daarnaast zal ERO NEY ook helpen bij het uitstellen van het orgasme. Naast het helpen om een vroegtijdige ejaculatie te voorkomen kun je met ERO NEY weer veel sneller een erectie krijgen na een orgasme.

Vroegtijdige ejaculatie voorkomen met de start-stop techniek

Dit houdt in dat je stopt met stimulatie net voordat je voelt dat je gaat ejaculeren. Zodra de opwinding is afgenomen, begin je weer met stimulatie. Dit kan herhaald worden om de controle over het orgasme te verbeteren. Op lange termijn leer je dus hoe je een vroegtijdige ejaculatie kunt voorkomen.

Met knijptechniek vroegtijdig orgasme voorkomen

Bij deze techniek knijp je de basis van de penis stevig samen net voordat je het punt van ejaculatie bereikt. Dit zal de ejaculatie vertragen, mits je op tijd bent. Ook bij deze techniek wacht je even tot de opwinding is afgenomen. Zodra de opwinding is afgenomen, ga je weer verder met stimuleren.

Ademhalingstechnieken helpen om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Door diep adem te halen en je te concentreren op je ademhaling. Hierdoor zorg je voor een stukje afleiding van de opwinding, terwijl je je ademhaling beheerst. Hierdoor kun je ontspannen en de opwinding beter onder controle houden. Dit is een erg goede techniek voor het voorkomen van een vroegtijdige ejaculatie.

Masturberen voor de seks zal ejaculatie vertragen

Een orgasme bereiken voordat je seks hebt, kan helpen om de gevoeligheid te verminderen en de ejaculatie te vertragen tijdens de seks.

Communicatie met je partner

Praat openlijk met je partner over je ervaringen en zorgen. Een goede communicatie kan helpen bij het verminderen van stress en het opbouwen van vertrouwen. Of wat meer praktisch, om tijdens de daad te vragen om heel even te minderen met de stimulatie. Dit kan allemaal helpen bij het voorkomen van vroegtijdige ejaculatie.

Gebruik van condooms kan helpen bij vroegtijdige ejaculatie

Condooms zorgen in zijn algemeenheid voor een verminderd gevoel tijdens de seks. Dit kan er al voor zorgen dat een hoogtepunt minder snel zal worden bereikt. Er zijn naast reguliere condooms ook condooms met verdovende middelen (bijvoorbeeld lidocaïne). Dit middel zit aan de binnenkant en zal de gevoeligheid verminderen en de ejaculatie vertragen.

Professionele hulp zoeken

Als vroegtijdige ejaculatie ernstig is en invloed heeft op je seksuele leven en relaties, wacht dan niet dan om professionele hulp te zoeken. Een seksuoloog of een therapeut gespecialiseerd in seksuele problemen kan verschillende technieken en therapieën aanbieden om je te helpen.

ERO NEY direct bestellen?

Wil je meer weten of direct bestellen? Hier vind je meer informatie over ERO NEY!

Reviews

Richard
2 reviews

3 mrt 2023

Superproduct

Superproduct mijn vrouw heeft in ene weer zin!
Er is weer leven in de brouwerij, en geen bijwerkingen. Simpel te nemen en smaakt nog best lekker ook. Snel weer een potje bestellen

Datum van ervaring: 1 maart 2023

Louis
2 reviews

21 feb 2023

Would recommend!

The product works very well! Besides the delivery was quick and the staff was very helpful and friendly when I had some questions.

Datum van ervaring: 18 februari 2023

Rik van Vriesland
2 reviews

13 feb 2023

Werkt super!

Eindelijk een natuurlijk product wat echt werkt! Ik en mijn vrouw zijn er erg blij mee.

Datum van ervaring: 13 februari 2023

Bekijk reviews op trustpilot